Overname door AGS Auto Gas Systemen / AGC Auto Gas Components

Beste klant, leverancier,

Met trots melden wij u dat wij de overname van Schramifa Instrumentenfabriek BV te Emmen, Nederland, met succes hebben afgerond. Vanaf 1 maart 2016 zijn alle commerciele activiteiten van Schramifa Instrumentenfabriek BV geïntegreerd in AGS Auto Gas Systemen / Auto Gas Components te Olen, België.
De productie en service die u van Schramifa gewend bent zal zonder wijzigingen overgenomen worden door Auto Gas Components. Uiteraard blijven de afspraken die u als klant of leverancier maakte met Schramifa Instrumentenfabriek gewoon verder lopen. Bestellingen kunt u tot nader bericht blijven sturen aan het adres van Schramifa Instrumentenfabriek te Emmen.
In geval van vragen verzoek ik u vriendelijk contact op te nemen onder +32 14 23 36 20 of een e-mail te sturen naar info@schramifa.com.

Hopende u voldoende te hebben ingelicht,

Ewoud Heijermans
Afgevaardigd bestuurder

Over Schramifa Instrumentenfabriek BV

Schramifa Instrumentenfabriek b.v. is opgericht in 1955 en houdt zich bezig met de fabricage en ontwikkeling van de Livello niveaumeters. Wij zijn sinds 1997 gevestigd op het industrieterrein Bargermeer IV in Emmen. Het bedrijf telt momenteel 7 medewerkers.

De niveaumeters worden geproduceerd voor o.a. de volgende toepassingen: